SciComNL
Scicom
ALV
Deze activiteit is al geweest

ALV 2022 + Bezoek Sonnenborgh

Save the date! Op 15 juni vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Dit is dé plek om invloed uit te oefenen op de inhoudelijke koers van SciCom NL, op de manier waarop we jouw stem vertegenwoordigen in landelijke overleggen en op praktische zaken als de hoogte van de jaarlijkse contributie. Voor wie wil koppelen we er daarnaast een gezellig dagprogramma aan.

Het formele gedeelte van de ALV vindt plaats op 15 juni van 19.30u - 20.30u in restaurant Se7en in Utrecht (Mariaplaats 7, op loopafstand van het Centraal Station). Je bent van harte welkom om eerder aan te sluiten: voorafgaand aan de ALV kan je mee naar museum sterrenwacht Sonnenborgh. Het volledige programma van de ALV en het jaarverslag van de vereniging volgen binnenkort. 

Op bezoek bij museum en sterrenwacht Sonnenborgh

Op één van de mooiste plekjes aan de singel in Utrecht staat de historische publiekssterrenwacht Sonnenborgh. Dit 16e-eeuwse verdedigingsbolwerk heeft een rijke wetenschappelijke geschiedenis - met onder andere Buys Ballot, de oprichting van het KNMI en een eeuwenoud chemisch laboratorium - en is sinds de 19e eeuw in gebruik als sterrenwacht. Vandaag de dag vind je er ook een museum en dus een hoop wetenschapscommunicatie.

Voorafgaand aan de ALV nodigt SciCom NL je op 15 juni van 16.30u - 18.00u uit voor een rondleiding bij Sonnenborgh. Als lid kost je dat niks, maar je dient je wel even aan te melden via secretaris@scicom.nl. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus twijfel niet te lang.

Uit eten bij Se7en

Tussen het bezoek aan Sonnenborgh en de ALV - dus van 18.00u tot 19.30u - eten we met een groep een hapje bij restaurant Se7en. Wil je aansluiten? Je bent van harte welkom! Let op: mee-eten is op eigen kosten. Maak voor de zekerheid zelf even een reservering bij Se7en en vermeld dat je met SciCom NL meekomt. 

Hopelijk tot ziens op 15 juni!

Vriendelijke groeten,
Het SciCom NL-bestuur

Wie, wat, waar, wanneer?

15 juni 2022
19:30
Locatie: Se7en, Mariaplaats 7, Utrecht
gratis
Voor SciComNL leden
We hebben nog meer activiteiten!
We zien je graag in onze online communities!

Neem contact op

Wil je actief lid worden, of heb je ideeën, vragen of opmerkingen? Mail ons op bestuur@scicom.nl.

Ga naar onze social media-kanalen om je te verbinden met de wetcom-community:

Copyright | Privacy | Webdesign door Liesbeth Smit / The Online Scientist

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram