SciComNL
Scicom
Lezing
Deze activiteit is al geweest

Mini-symposium en borrel Impact Meten

Impact meten: een jaar later
21 september 16.30 - 18.00 (met aansluitend borrel), Utrecht


Ben je van plan om naar het mini-symposium te komen? Help ons de groepsgrootte inschatten door met onderstaand formuliertje even je +1 door te geven:


In mei 2021 organiseerden we de allereerste masterclass “How to Evaluate the Impact of Science Communication” samen met het Nederlandse IMPACTLAB en het Duitse Wissenschaft im Dialog.
Verschillende leden van SciCom NL trokken op hun eigen manier lessen uit de masterclass. Ook IMPACTLAB heeft niet stil gezeten. Hoe vergaat het iedereen een ruim jaar later?

Tijdens deze zomerborrel willen we je - of je de masterclass nou hebt gevolgd of niet - de gelegenheid geven om op informele wijze van gedachten te wisselen over het onderwerp. Aansluitend drinken we natuurlijk een drankje.

Met op het programma

  • Een update van Dr. Ward Peeters en Dr. Anne Land, allebei verbonden aan IMPACTLAB. Waar is IMPACTLAB momenteel mee bezig? En welke resultaten hebben ze tot nu toe verzameld?
  • Kletskoppen organiseert sinds 2017 verschillende activiteiten voor kinderen rondom het thema taal en wetenschap. Maar zoals velen in de SciCom-wereld, zijn ze pas recentelijk begonnen met het actief meten van de impact van wat Kletskoppen doet. In deze presentatie delen wetenschappelijk directeur Sharon Unsworth en projectleider Pim Franssen hun lessons learned tot nu toe.
  • Roy Meijer (TU Delft) en Aldo Brinkman (QuTech) laten zien hoe ze onder andere het input-output-outcome-impactmodel, dat in de masterclass uitgebreid aan bod kwam, toepasten in mediarapportages. En ook belangrijk, waarom doen ze dat eigenlijk?
  • Voor wie wil: bier en fris (of thee, koffie en limonade) tijdens de borrel achteraf.

Tijden en lokaties

Deel 1: Mini-symposium Impact Meten (gratis, voor SciCom NL-leden)
Woensdag 21 september 2022
16.30 - 18.00u
Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht

Deel 2: Borrel
Woensdag 21 september 2022
Vanaf 18.00u
De Utrechter Stadsbrasserie en Bar, Vredenburg 40, Utrecht

Wie, wat, waar, wanneer?

21 september 2022
vanaf 16.30u
Locatie: Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht
gratis
Voor SciComNL leden
We hebben nog meer activiteiten!
We zien je graag in onze online communities!

Neem contact op

Wil je actief lid worden, of heb je ideeën, vragen of opmerkingen? Mail ons op bestuur@scicom.nl.

Ga naar onze social media-kanalen om je te verbinden met de wetcom-community:

Copyright | Privacy | Webdesign door Liesbeth Smit / The Online Scientist

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram